Ajankohtaista

Perinteinen Enkelikirkko järjestetään 30.11.2015 klo 18 ja klo 19. Lauletaan yhdessä enkeli- ja tähti aiheisia lauluja ja kuullaan lasten oma tulkinta Suojaksi saat enkelin- laulusta. Tilaisuus kestää n. 20 minuuttia ja siellä kerätään kolehti. Tervetuloa tunnelmalliseen koko perheen kirkkohetkeen!
Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään Turvan talon yhdistystilassa ti 27.10. klo 18.00. Kaikki yhdistyksen aikuisjäsenet ovat tervetulleita mukaan :)
Lastenvaate-ja tarvikekirppis jälleen Turvantalolla 19.-20.9. Myyntipaikkoja voi tiedustella osoitteesta lammin.mll@gmail.com. Lämpimästi tervetuloa myymään ja ostoksille!
Pikku Kakkosestakin tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti saapuvat esiintymään Pasaapelin saliin ma 17.8. klo 18.00. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kirjaston kanssa ja on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!
2005 ja myöhemmin syntyneiden kolmiottelu Untulan urheilukentällä lauantaina 6.6.2015. Ilmoittautuminen 4.6. mennessä. Katso lisätietoja kisoista: http://lammi.mll.fi/toiminta/yleisurheilukisat/